2012-08-14 15:55:51• hírek • Póti Orsolya

A könyvelői mérleg leadási határidejéről tájékoztattak

A Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Igazgatóság augusztus 13-án a féléves könyvelői mérleg leadási határidejéről tájékoztatott. Az első féléves mérleg leadási határideje augusztus 16-a.

Azon kereskedelmi egységek kötelesek a féléves mérleg leadására, akik 35.000 eurónál nagyobb üzleti forgalmat bonyolítottak le és a 2009-ben elfogadott 3055-ös számú pénzügyminiszteri rendelet alapján végzik könyvelésüket. A jelentéseket azok a külföldi cégek is le kell adják, akiknek romániai leányvállalataik vannak.

Nem kell leadjanak könyvelői mérleget azok a cégek, akiknek üzleti forgalma nem haladja meg a 35.000 eurót, illetve azok a cégek sem, akiknek tulajdonosai ideiglenesen felfüggesztették tevékenységüket. Azon cégek tulajdonosaitól sem várnak jelentést, akik  2012-ben alapították vállalataikat.

A féléves mérleget az érintettek eladhatják a pénzügyi igazgatóságok székhelyén, a postákon, ajánlott levél formájában, illetve elektronikus változatban a www.e-guvernare.ro honlapon elektronikus aláírással ellátva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: